Recenze: Hubneme do plavek od JímeJinak.cz

Projezte se ke štíhlosti. Zhubněte až 5 kg za 14 dnů. Bez cvičení, hladovky a koktejlů. Realita nebo blud?

11. 06. 2023

Recenze: Hubneme do plavek od JímeJinak.cz

5 kg za 14 dnů a bez cvičení, hladovky a koktejlů? A podle recenzí dokonce 8 kg/2 týdny. To zní skoro neuvěřitelně, protože zdravé hubnutí je cca 0,5 kg/týden a 2,5 kg/týdně už nezní vůbec zdravě. Jdem se na to podívat. ;-)

Je zdravé zhubnout 8 kg za 2 týdny?

Musíme si uvědomit, že při špatném nastaveném jídelníčku a kvalitě pitného režimu nefunguje naše tělo optimálně, zadržuje vodu (klidně 5~10l) a má zpomalený metabolizmus atd... Tedy v prvních dnech až týdnu u jakékoliv diety vůbec neplatí optimálních 0,5 kg/den, protože se tělo vyprázdní a odvodní. Toho zneužívá plno zázračných dietních systémů, které sází na to, že to vzdáte, díky JoJo efektu naberete a s prosíkem se vrátíte zpět. A korunky za předražené produkty jen cinkají.

Jak to funguje u JímeJinak.cz?

Cíle jsou tedy i u JímeJinak opravdu reálné a příslib zhubnout do plavek o 5 kg je splnitelný, protože se dá očekávat, že právě zájemci o hubnutí do plavek budou zároveň i zavodnění (celulitida, otoky, tukové polštáře nalité vodou apod)...

Princip hubnutí je velmi prostý, změna jídelníčku, odbourání nezdravých cukrů a sacharidů (přispívají k zadržování vody) a tuků (jídelníček je veganský), ale při zachování plnohodnosti jídel (nebudete ztrácet svalovou hmotu) a především při zachování požitku z jídel! Jídla jsou překvapivě chutná, což je velmi podstatné a zásadní. Navíc je dovolené nějaké to "hřešení" a celý program si máte hlavně užít.

V průběhu 14 dnů vás Eva provádí celým systémem den po dni, je k dispozici plno krátkých videí, které dostatečně vysvětlují problematiku, ale nezatěžují podrobnostmi a jsou velmi motivační. Vše naservírované na "stříbrném podnose".

Co vidím jako velké a zásadní plus je v pochopení, jak vařit zdravě, v chutných zdravých receptech, které vám zůstanou a v možnosti nahlédnout do problematiky zdravého stravování.

Díky tomu zde JoJo efekt nečekejte, protože po skončení kurzu nebudete mít hned potřebu "dohnat" co jste nesnědli, ale naopak se nebudete chtít hned vracet ke starému jídelníčku. Minimálně zařadíte nová zdravá jídla mezi svá oblíbená.

A jaké budou vaše výsledku?

Díky zhubnutí (tuků a odvodnění) ztratíte vyčnívající nevzhledné "polštáře", budete se cítit velmi dobře a opticky budete vypadat výrazně lépe. Pro lepší vzhled vám také dopomůže relaxační cvičení a návod na srovnání postoje, který vám opticky ubere další 2 kg.

Tedy vřele doporučujeme, vyzkoušejte:   https://www.jimejinak.cz ;-)





← Mohlo by vás také zajímat
Optimální voda pro vaše zdraví

 

Doporučujeme →
Voda a hubnutí? Tipy jak pomocí vody hubnout

Přihlašte se k odběru našich sezónních tipů na které by jste neměli zapomínat!

Pravidelně Vám budeme posílat sezónní informace ze světa zdraví, zdravého životního stylu a zdravé stravy.

E-mail příjde tak jednou za měsíc. Tak šup, hoďte tam e-mail, ať o nic nepříjdete! :)