Síla zdraví - emotivní příběh paní Blanky

Blanka si prožila ve svém životě opravdu těžké chvilky a její příběh je velmi emotivní. Ráda pomáhá a nabídla svoje zkušenosti všem, aby pochopili a změnili svůj dosavadní životní styl.

15. 02. 2019

Síla zdraví - emotivní příběh paní Blanky

Vše začalo v roce 2009.

Byli jsme čerstvě sezdaný manželský pár, který se těšil na svého prvního potomka. Z nevinné bouličky na krku se vyklubal nádor. A ne jen tak ledajaký. Byl na štítné žláze a ještě k tomu zhoubný a dosti velký. Doktoři manželovi dávali maximálně pět let života. Měla jsem vystudovanou vysokou školu farmaceutickou podobor zdravotní laborant, kde jsme probírali pouze jen klasickou léčbu těchto onemocnění, takže jsem z diagnózy byla docela v šoku. Po počátečních průtazích s řadou vyšetření jsme se dostali až do Motola. Doktorům jsme v té chvíli plně důvěřovali. Manžel podstoupil několik operací, kde mu byla vyoperována štítná žláza, svaly, cévy, atd. 

Následoval nejhorší rok v našem životě, ve kterém jsme se potýkali s následky další léčby a to ozařování a chemoterapie. Manžel měl úplně zdecimovaný imunitní systém. Lékaři nás sice tlačili do pokračování chemoterapie, ale vzhledem ke stavu ve kterém manžel byl a vzhledem k faktu, že ten stav měl rychle sestupnou tendenci jsme se rozhodli pro ukončení chemoterapie. Dodnes si myslím, že by manžel pokračování chemoterapie nepřežil. Teprve poté jsme se začali zajímat o alternativní léčbu tohoto onemocnění. Doktoři nám žádnou alternativu v léčbě nenabídli, spíše k našemu postoji byli skeptičtí.

Seznámili jsme se s člověkem, kterého doktoři poslali domů umřít. Díky obětavé manželce a léčiteli se z nemoci dostal a již 20 let je tu mezi námi živými. Navštívili jsme jak tohoto muže, tak i jeho léčitele a začali se řídit jejich radami.

Předpovězených 5 let manželovi již uplynulo a nejen on, ale celá naše rodina je zdravější, než kdy dříve. Je to těžko uvěřitelné, ale jsme rádi, že nás taková nemoc potkala a pomohla nám nahlédnout na život z úplně jiné, lepší stránky. Nikdy bychom se necítili tak dobře jako nyní. Zdraví, šťastní a naprosto spokojení.

Samozřejmě všechno chce čas, pevnou vůli, disciplinovanost a podporu okolí. Výsledky se dostaví, ale ne hned. Nám bylo řečeno, že jak dlouho jsme tělo zamořovali chemickými "sajrajty", tak dlouho se bude naše tělo čistit od těchto nánosů.

My jsme si vybrali první variantu a spolu s proměnou stylu našeho života jsme založili i firmu Energyvita. Postupnými kroky jsme vybudovali eshop a také kamennou prodejnu v OC Galerie Teplice. Zabýváme se nejen poradenstvím a prodejem produktů zdravé výživy, ale i všeho co souvisí se zdravým životním stylem - přírodní kosmetika, zelené potraviny, ionizátory a filtry vody, odšťavňovače, mixéry, knihy, ekodrogerie,...

Rádi pomáháme a nabízíme naše zkušenosti všem, kteří chtějí změnit svůj dosavadní životní styl, chtějí být v psychické a fyzické pohodě. Pokud vás už nebaví únava, vyčerpanost, naštvanost, náladovost, ty příšerné pneumatiky navíc, nepřekonatelné chutě na sladké či slané a samozřejmě i případně nemoc, se kterou jsme se trápili i my, tak jste tu správně. V případě zájmu pomůžeme, poradíme a rádi předáme naše zkušenosti dál.

Ještě jedno motto:
Všechno zlé je k něčemu dobré.  

V případě zájmu pomůžeme, poradíme i vám s jakýmkoliv problémem, dotazem.

Mgr. Blanka Němcová
Certifikovaný výživový poradce
www.energyvita.cz





 

Přihlašte se k odběru našich sezónních tipů na které by jste neměli zapomínat!

Pravidelně Vám budeme posílat sezónní informace ze světa zdraví, zdravého životního stylu a zdravé stravy.

E-mail příjde tak jednou za měsíc. Tak šup, hoďte tam e-mail, ať o nic nepříjdete! :)