Domácí bezinková marmeláda

Máte zavařovací náladu? Tak se vydejte na bezinky. Vyrobit z nich můžete třeba domácí džem nabitý vitamínem C. Ten se vám přes zimu bude hodit.

12. 06. 2018

Domácí bezinková marmeláda

Ingredience:

  • 1  kg bezinky
  • 350  g cukr (Nejlépe přírodní hnědý, ale i krupice)


Postup:

Bezinky propláchneme a rozvaříme - ne prudkým varem a mícháme. Protlak zvážíme a pak podle výše uvedeného přidáme cukr. Ještě chvilku provaříme a zkoušíme zda, už želíruje. Pak naplníme do sklenic a uzavřeme, necháme vychladnout.

 

Přihlašte se k odběru našich sezónních tipů na které by jste neměli zapomínat!

Pravidelně Vám budeme posílat sezónní informace ze světa zdraví, zdravého životního stylu a zdravé stravy.

E-mail příjde tak jednou za měsíc. Tak šup, hoďte tam e-mail, ať o nic nepříjdete! :)